City of the Kings – 13 cm

kr. 206,00

Varenummer: 9939

Roskilde fjord var et meget vigtigt farvand i krigstid og i forbindelse med vikingernes adgang til åbent hav og videre ud i verden. For at forsvare Roskilde mod angreb blev 5 vikingeskibe sænket i den smalle sejlrende ved Skuldelev nord for Roskilde. I en periode var Roskilde kongesæde for kong Harald Blåtand, og det antages, at han byggede den første kirke i Roskilde.

Roskilde Domkirke er en unik bygning og optaget på Unesco World Heritage Convention. Med sin lange historie er Domkirken en rejse gennem næsten 1000 år af Danmarks historie. Mange danske konger og dronninger er begravet i Domkirken.

Smuk og meget dekorativt design der viser 2 af Roskildes mange seværdigheder.
Kan placeres på den medfølgende fod eller hænges på væggen.

Mål: Bredde 13 cm.
Materiale: Sort fineret træ.

“City of the Kings” er udført i 5 mm laserskåret træfinér af fineste kvalitet og med en smuk struktur. Vi bestræber os altid på at levere et smukt og fejlfrit produkt.
Produktet kan have en let brændt lugt som dog aftager med tiden. Produktet leveres usamlet i miljøvenlig æske med udførlig samlevejledning og lille produktfolder indlagt.
Husk at fjerne evt. beskyttelsesfolie inden de samles. Da træ er et levende materiale, tåler det ikke fugt eller direkte sollys. Vores produkter er IKKE børnelegetøj og bør derfor anbringes udenfor børns rækkevidde. Læs mere produktinfo under “Om Wood Viking”.