The Fenris Wolf – 13 cm

kr. 206,00

Varenummer: 9944

Fenrisulven, Fenrir, er en skabning i den nordiske mytologi. Fenrisulven er et af Lokes børn.
Den er så skræmmende, at guderne ved list forsøger at få den lænket med en ubrydelig kæde ved at spørge ulven, om ikke den blot vil prøve, om den kan bryde kæden.
Fenrisulven er dog så snu, at den kræver en af gudernes hånd i pant. Derfor lægger guden Tyr sin hånd i munden på ulven. Guderne får lænket Fenrisulven, men som hævn bider den Tyrs hånd af. Ved Ragnarok slipper Fenrisulven løs og dræber guden Odin i kamp, mens den selv dræbes af Odins søn Vidar.

Smuk og meget dekorativ.
Kan placers på den medfølgende fod eller hænges på væggen.

Mål: Bredde 13 cm.
Materiale: Sort fineret træ.

“The Fenris Wolf” er udført i 5 mm laserskåret træfinér af fineste kvalitet og med en smuk struktur. Vi bestræber os altid på at levere et smukt og fejlfrit produkt. Produktet kan have en let brændt lugt som dog aftager med tiden. Produktet leveres usamlet i miljøvenlig æske med udførlig samlevejledning og lille produktfolder indlagt. Husk at fjerne beskyttelsesfolien inden de samles. Da træ er et levende materiale, tåler det ikke fugt eller direkte sollys. Vores produkter er IKKE børnelegetøj og bør derfor anbringes udenfor børns rækkevidde. Læs mere produktinfo under “Om Wood Viking”.