The Völva – 13 cm

kr. 206,00

Varenummer: 9949

Vølverne var kvinder, der havde en vigtig plads i vikingernes samfund. De besad så megen viden, at selv gudernes konge, Odin, kunne have brug for deres hjælp og råd. Vølven kunne komme i kontakt med gudernes og åndernes verden, og hun kunne foretage en rejse ind i ’andre verdener’, hvor hun hentede viden og kundskab med sig tilbage til gavn for samfundet. Ordet ”vølve” kan oversættes med ”stavbærer”. Staven var en vigtig rekvisit i udførelsen af sejd, den slags magi, vølverne beherskede. 

Bredde: 13 cm
Materiale: Sort fineret træ

The Völva er udført i 5 mm laserskåret træfinér af fineste kvalitet og med en smuk struktur. Vi bestræber os altid på at levere et smukt og fejlfrit produkt.
Produktet kan have en let brændt lugt som dog aftager med tiden. Produktet leveres usamlet i miljøvenlig æske med udførlig samlevejledning og lille produktfolder indlagt.
Husk at fjerne beskyttelsesfolien inden de samles. Da træ er et levende materiale, tåler det ikke fugt eller direkte sollys. Vores produkter er IKKE børnelegetøj og bør derfor anbringes udenfor børns rækkevidde. Læs mere produktinfo under “Om Wood Viking”.